021 / 2072166 | 0800 8736 744
info@aztpensii.ro
  Search
Agenti de marketing pilon II
agenti marketing pilon II
Conditii

Ai spirit intreprinzator si bune calitati de comunicare? Doresti sa-ti construiesti o cariera in vanzari? Afla care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi avizat ca agent de marketing.


Conditii pentru avizare ca agent de marketing persoana fizica

In vederea obtinerii avizului ca agent de marketing persoana fizica, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele conditii:

 • nu ai fost sanctionat de catre autoritatii romane sau straine din cadrul sistemului financiar–bancar cu interdictia temporara ori definitiva de a desfasura activitati in sistemul in care ai activat;
 • nu ai înscrise mentiuni in certificatul de cazier judiciar pentru infractiuni contra patrimoniului, infractiuni de fals sau infractiuni la regimul stabilit pentru anumite activitati economice si nici in certificatul de cazier fiscal;
 • ai obtinut certificatul de absolvire a cursului de agent de marketing al fondului de pensii administrat privat;
 • ai un contract de mandat incheiat cu un administrator sau, dupa caz, cu un agent de marketing persoana juridica.

Pentru mai multe informatii consulta „Norma nr. 3/2013 privind activitatea de marketing a fondului de pensii administrat privat", disponibila in partea dreapta a paginii site-ului.

 

 

Procedura

Pentru a putea activa in calitate de agent de marketing al Allianz-Tiriac Pensii Private este necesar sa urmezi procedura agreata.

 

Procedura privind avizarea ca agent de marketing

 

Pentru a deveni agent de marketing, vei urma un curs de agent, oferit de Allianz-Tiriac Pensii Private, pe baza unei tematici avizate de autoritatea de supraveghere. Dupa promovarea testului de la finalul cursului, ti se va elibera un certificat de absolvire. Acesta, impreuna cu toate celelalte documente necesare in vederea avizarii, vor fi transmise catre A.S.F., care va emite avizul si codul de inscriere in Registrul agentilor de marketing (registru deschis in cadrul A.S.F.).

 
Pentru actualizarea cunostintelor în domeniul pensiilor private, fiecare agent de marketing persoana fizica, avizat de A.S.F., trebuie sa participe la un nou curs de pregatire si sa obtina un nou certificat de absolvire, la un interval de maximum 4 ani de la data absolvirii cursului precedent, dar nu mai tarziu de luna anterioara implinirii celor 4 ani de la data obtinerii avizului precedent.

Pentru detalii si informatii suplimentare poti intra in contact direct cu unul dintre operatorii Allianz-Tiriac Pensii Private la unul dintre numerele de telefon:

 • 08008PENSII (08008 736 744), apel gratuit in reteaua Telekom;
 • 021 20 72 166;
 • 0752 143 563,

in fiecare zi de Luni pana Vineri in intervalul orar 9:00 – 17:00,

sau

sa ne transmiti un e-mail la adresa info@aztpensii.ro.

Documente necesare

In vederea colaborarii cu Allianz-Tiriac Pensii Private in calitate de agent de marketing, afla care este documentatia necesara.

 

Documente necesare pentru avizarea ca agent de marketing:

 

 • Copia actului de identitate (cu mentiunea "conform cu originalul" si semnatura olografa a agentului pe aceeasi pagina cu imaginea reprodusa prin copiere);
 • Declaratie pe proprie raspundere ca nu exista interdictie de a exercita profesii in domeniul economic, pietei de capital, asigurarilor, bancar, juridic sau al pensiilor private (formular tipizat);
 • Declaratie pe proprie raspundere din care reiese ca nu exista mentiuni in certificatul de cazier judiciar si fiscal (formular tipizat);
 • Dovada deschiderii contului bancar destinat incasarii comisioanelor (formular semnat);
 • Contractul incheiat cu Allianz–Tiriac Pensii Private;
 • Certificatul de absolvire a cursului de agent de marketing.

 


Momentan nu recrutam agenti de marketing Pilon II