021 / 2072166 | 0800 8736 744
info@aztpensii.ro
  Search
Aspecte Legale
aspecte legale
Securitatea datelor

Termeni si conditii de utilizare a paginii de internet

ALLIANZ TIRIAC PENSII PRIVATE Societate de administrare a fondurilor de pensii private S.A. a creat Sectiunea Pensii Private a acestui site ca sursa generala de informare. Informatiile publicate pe pagina de internet sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile oferite de SOCIETATE precum si alte informatii considerate de SOCIETATE ca fiind de de interes pentru Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor in vederea consultarii acestora în orice moment. Accesand si navigand pe acest pagina de internet, Utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa înceteze accesarea paginii de internet.

Proprietatea paginii de internet si drepturile de proprietate intelectuala

Sectiunea Pensii Private a site-ului www.aztpensii.ro este proprietatea ALLIANZ TIRIAC PENSII PRIVATE Societate de administrare a fondurilor de pensii private S.A. (denumita in continuare SOCIETATEA). In acest sens SOCIETATEA este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra designului si continutului Sectiunii Pensii Private, precum si asupra tuturor marcilor inregistrate in numele sau conform legislatiei aplicabile. Republicarea partiala sau integrala a informatiilor prezentate la Sectiunea Pensii Private se poate face doar cu acceptul prealabil scris al SOCIETATII. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra datelor, drepturile privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in Sectiunea Pensii Private a acestei pagini de internet) apartin SOCIETATII.

ALLIANZ TIRIAC PENSII PRIVATE, AZT VIVACE, AZT MODERATO si AZT VIITORUL TAU sunt marci inregistrate si protejate conform legislatiei specifice.

Utilizatorii au obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SOCIETATII prevazute de legislatia in vigoare.

Va informam ca este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului din Sectiunea Pensii Private a acestei pagini de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea SOCIETATII.

Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor din Sectiunea Pensii Private a acestei pagini nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra acestor materiale.

Serviciile electronice

Exista doua tipuri de servicii electronice oferite in Sectiunea Pensii Private:

  • servicii de informare, care asigura participantilor la fondurile de pensii private, altor persoane interesate, cetatenilor si presei acces usor si eficient la informatii, facilitand consultarea documentelor;
  • servicii de comunicare interactiva ("Contact ", “Cum pot sa devin participant la un fond de pensii privat?”, „Posturi disponibile”), care permit un mai bun contact cu participantii la fondurile de pensii private, cu societatea civila, asociatii profesionale care activeaza in domeniu, folosind mecanisme de tip feedback, cu scopul de a îmbunatati serviciile oferite de catre SOCIETATE.

Informatia care se regaseste in cadrul Sectiunii Pensii Private este prezentata numai in scop informativ. Astfel, informatiile nu ar trebui interpretate ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul juridic, financiar-economic sau in oricare alt domeniu.

Avand in vedere ca informatia prezentata in cadrul Sectiunii Pensii Private este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete, va îndrumam ca inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele administrate de Societate sa cititi prospectele schemelor de pensii si sa ne contactati pentru a va oferi informatii specifice si care intra in zona dumneavoastra de interes.

Limitele raspunderii

SOCIETATEA nu raspunde pentru prejudicii directe sau indirecte aduse dumneavoastra sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea Sectiunii Pensii Private si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, atacuri informatice asupra paginii de internet, virusi sau orice alte cauze asimilabile.

SOCIETATEA nu percepe o taxa pentru accesarea continutului si nu garanteaza ca respectarea recomandarilor, metodelor, sistemelor prezentate vor aduce un anumit succes comercial, investitional sau de orice alta natura sau ca functiile din cadrul Sectiunii Pensii Private nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.

SOCIETATEA si angajatii sai nu au nici un fel de responsabilitate fata de pierderile directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii Sectiunii Pensii Private a paginii de internet si al continutului acesteia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste Sectiunea Pensii Private.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata in cadrul Sectiunii Pensii Private a acestui site sa fie exacta si corecta, SOCIETATEA nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in cadrul Sectiunii Pensii Private a acestui site.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile in cadrul Sectiunii Pensii Private.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate în cadrul paginii de internet pe propria raspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca SOCIETATEA va fi absolvita de orice raspundere.

Link-urile catre alte pagini de internet au fost selectate cu grija de catre SOCIETATE pentru a asigura o informare completa privind drepturile dumneavoastra sau a va informa in domenii conexe sau complementare, dar subliniem ca SOCIETATEA nu isi poate asuma raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestora si nici nu au aprobarea sau avizul SOCIETATII. Astfel, SOCIETATEA nu va putea fi facuta raspunzatoare de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Aspecte juridice privind utilizarea paginii de internet

Pentru a fi adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, Termenii si conditiile de utilizare a Sectiunii Pensii Private se pot modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati Sectiunea Pensii Private. Va multumim.

Orice reclamatie sau disputa determinata sau legata de utilizarea Sectiunii Pensii Private, a continutului sau a materialelor prezentate, va fi guvernata de legislatia romana in vigoare si va fi solutionata pe cale amiabila.

Securitatea informatiilor

Pentru a putea proteja informatiile tranzitate prin intermediul Sectiunii Pensii Private, SOCIETATEA utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin aceasta pagina de internet. Chiar daca oferim aceste tehnologii si utilizam si alte masuri de precautie pentru a proteja informatiile si a oferi securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatia transmisa prin Internet este securizata, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori. SOCIETATEA nu are obligatia de a informa Utilizatorii cu privire la indreptarea oricaror erori identificate in continutul sectiunii. Referitor la utilizarea Sectiunii Pensii Private a acestei pagini de internet, veti stabili sau primi de la SOCIETATE coduri de identificare, parole si alte coduri de securitate "coduri de client" pentru utilizarea sectiunilor "Contul meu" sau "Plati angajator". Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii codului de client. Astfel, va asumati deplina responsabilitate pentru toate activitatile care presupun utilizarea codului de client, avand in vedere ca SOCIETATEA nu are obligatia de a pune la indoiala autoritatea sau proprietatea oricareia dintre instructiunile trimise prin intermediul codului de client de catre dumneavoastra. Sunteti de acord ca SOCIETATEA nu este responsabila pentru pierderile care pot rezulta din probleme de securitate determinate de faptul ca nu ati pastrat confidentialitatea codului de client de catre dumneavoastra.

Oricand aveti dubii cu privire la un mesaj pe care l-ati primit prin e-mail, SMS, telefon, pretinzand a fi din partea SOCIETATII, va rugam sa sunati la numerele de telefon 08008PENSII (08008 736744) apel gratuit in reĊ£eaua Telekom sau +(40)21 207 21 66; +(40)752 143 563 sau sa trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: info@aztpensii.ro  

Cu stima,

ALLIANZ TIRIAC PENSII PRIVATE

Societate de administrare a fondurilor de pensii private S.A.